INTRODUCTIE

Gras Wood Wide is groots in gevelbekleding in diverse houtsoorten

Gras Wood Wide is een bedrijf waar de nadruk ligt op levering van houtproducten voor gevelbekleding/façades. Wij leveren diverse houtsoorten waaronder western red cedar (PureCedar), thermisch gemodificeerd vuren en grenen (Lunawood) en Siberisch lariks (Sila). Deze producten kunnen naar wens op diverse wijze worden bewerkt (denk aan schaven, profileren, aflakken of brandvertragend coaten). Het is ons antwoord op de toenemende vraag naar snelle levering, zeker nu de afnemer steeds minder zelf bewerkt.

Met ons specifieke leveringsprogramma behoren wij tot de toonaangevende spelers op de Nederlandse houtmarkt. Verder bieden wij als voorraadhoudend leverancier belangrijke voordelen als het gaat om leveringstijden en flexibiliteit. Een uitgekiend logistiek systeem zorgt ervoor dat op elke vraag ‘just in time’ het passende antwoord wordt gegeven. Tevens hebben wij de kennis in huis om uw houtproducten perfect te bewerken en te voorzien van verduurzaming, modificering en brandvertraging. Dat maakt Gras Wood Wide de perfecte partner bij alles wat u met hout doet.

Gras Wood Wide is trots om te melden dat 99% van het verhandelde hout PEFC™ of FSC® gecertificeerd is en dus aantoonbaar duurzaam geproduceerd.