Gerard is zijn bijzondere carrière in de houthandel begonnen op 3 juli 1978. Op 14 mei 2001 is hij bij Gras Wood Wide (toen nog Houthandel v/h F. & G. Gras) in dienst gekomen en heeft hier maar liefst 23 jaar gewerkt.

Gerard is als accountmanager buitendienst begonnen en heeft enkele jaren onze relaties in Nederland bezocht. Na ca. drie jaar ging hij aan de slag als commercieel medewerker binnendienst en werd hij verantwoordelijk voor de aankoop, import en verkoop van western red cedar. Mede door zijn kennis en vastberadenheid heeft hij een belangrijke rol gespeeld om Gras Wood Wide te doen uitgroeien naar een toonaangevende WRC importeur.

Wij zullen Gerard gaan missen en hem herinneren als een fijne, leergierige en gepassioneerde collega en als expert op het gebied van naaldhout en WRC in het bijzonder.

Gister, 10 april was zijn laatste werkdag met een aantal leuke en waardevolle verrassingen van leveranciers en relaties. Volgende maand gaan we Gerard officieel uitzwaaien samen met de collega’s.

Wij wensen Gerard en Ingrid een fantastische mooie tijd toe en bedanken hem hartelijk voor zijn inzet, loyaliteit en als mooie kerel in vele opzichten.

Proficiat Gerard en geniet ervan. Het is je ontzettend gegund! En wat voor Gerard zeker geldt: ‘Een specialist denk niet; hij weet’ (Frank Lloyd Wright).

PS: mocht je Gerard nog een berichtje willen sturen dan kan dat natuurlijk altijd nog via info@graswoodwide.com en dan zorgen wij ervoor dat het bij hem terecht komt!